Aboneaza-te la newsletterContact

Zalău, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 11, Sălaj, România

0260/612870

0260/612870


Grigore Leșe la Festivalul internațional de folclor „Ecouri Meseșene”

Grigore Leșe la Festivalul internațional de folclor „Ecouri Meseșene”

Iulie 2014

Eveniment muzical  la a 39-a ediție a Festivalului internațional de folclor „Ecouri Meseșene”, duminică, 10 august 2014, pe platoul din fața Consiliului Județean Sălaj: concert cu Grigore Leșe, personalitate recunoscută a folclorului românesc. Invitatul special al lui Grigore Leșe este artistul iranian Amir Heidarkhodaee (setar persan, tambour, voce), împreună cu care vă va oferi un recital de excepție și rafinament, pornind de la rezonațe sonore străvechi, autohtone și persane.

La Festivalul „Ecouri Meseșene” din 2014, festival organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Consiliului Județean Sălaj, vor participa și ansambluri  din Italia, Slovacia, Ungaria, Grecia și Bulgaria.

 

Vom reveni cu amănunte despre desfășurarea ediției a 39-a a festivalului nostru, cât și despre colaborarea cu Festivalul „Someș, cântecele tale”. Și în acest an, cele două festivaluri, prin organizatorii lor, și-au dat mâna, astfel că în perioada 8-10 august 2014, la Zalău și la Jibou sălăjenii vor avea parte de spectacole folclorice de calitate.