Aboneaza-te la newsletterContact

Zalău, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 11, Sălaj, România

0260/612870

0260/612870La mulți ani, Zalău!

La mulți ani, Zalău!

August 2017

Și în acest an, revista de cultură a Sălajului, „Caiete Silvane”, în colaborare cu Primăria Municipiului Zalău, ne oferă un număr special dedicat urbei în care trăim.
Nu de multă vreme (14 luni), locuitorii Zalăului au decis prin vot ca eu să fiu primarul acestui municipiu. Am fost fericit și îngrijorat deopotrivă pentru onoarea, dar și responsabilitățile imense pe care le-am primit. Am înțeles repede că funcția de primar nu este o recompensă, ci o sarcină uriașă pe care o primești de la oameni.
În municipiu sunt demarate o serie importantă de lucrări de investiții, unele aparent sunt lucrări mici, însă toate acestea pot reprezenta piesele unui puzzle, care în final vor da o imagine nouă Zalăului.
Sunt preocupat ca municipiul Zalău să fie un oraș prietenos, care să aducă în inimile fiecăruia sentimentul de „acasă”, existent de 544 de ani pentru multe generații de zălăuani.
Vă invit așadar, să sărbătorim împreună a XX-a ediție a Zilelor Municipiului Zalău, care va avea loc în perioada 25-27 august 2017, eveniment ce cuprinde și Festivalul internațional de folclor „Ecouri Meseșene”.
La mulți ani, Zalău!

Ionel Ciunt
Primarul Municipiului 
Zalău

Autor: Ionel Ciunt